Medikaalinen ihonhoito

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas ja suosittu ihonhoitomenetelmä, joka herättelee ja aktivoi ihon omia toimintoja. Se aktivoi kollageenin ja fibroplastien tuotantoa ihossa, mikä edistää uusien nuorten solujen muodostumista ja parantaa ihon kuntoa. Mikroneulaus sopii monenlaisten iho-ongelmien, kuten ikääntymismuutosten, aknen ja arpien hoitoon sekä pigmenttimuutoksiin ja hiustenlähtöön.

Käytössä olevat laitteet

Klinikallamme käytetään Dermapen 4 ja SkinPen -mikroneulauslaitteita, jotka ovat alansa huippua ja takaavat tarkan ja turvallisen hoidon. Mikroneulaushoidolla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi myös kaulan, decolteen, vartalon ja kämmenten ihoa.

SkinPen

SkinPen on maailman johtava mikroneulaushoito ja ensimmäinen FDA-hyväksytty ja CE-merkitty laite alallaan. Hoito aktivoi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa, tehden ihosta terveemmän ja kiinteämmän näköisen. SkinPen-mikroneulaushoidolla voidaan parantaa ihon laatua, kosteuttaa ihoa ja häivyttää juonteita, arpia sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia. Hoitoon sisältyy myös kotihoitotuotteet, joiden käyttöä jatketaan muutaman päivän ajan hoidon jälkeen. Huomaathan, että ihoa ei voi meikata 24h hoidon jälkeen.

Dermapen 4

Dermapen 4 -hoito parantaa ihon laatua ja häivyttää juonteita, laajentuneita ihohuokosia, aknearpia, arpia sekä pigmenttimuutoksia. Hoidossa voidaan käyttää tehoaineita ja kosteuttaa ihoa. Dermapen 4 -hoitoa voidaan tehostaa radiofrekvenssihoidolla, timanttihionnalla tai kemiallisella kuorinnalla. Dermapen 4 -hoitoon suositellaan myös PRP kasvutekijöitä tai Tiencea. Huomaathan, että ihoa ei voi meikata 12h hoidon jälkeen.

Hoitovälisuositukset ja jälkihoito

Mikroneulaushoidon jälkeen on suositeltavaa välttää saunaa, hikiliikuntaa ja auringolle altistumista 72 tunnin ajan hoidon jälkeen, jotta iho voi toipua tehokkaasti.

Miksi valita mikroneulaus

Mikroneulaus on erinomainen valinta, kun halutaan parantaa ihon laatua ja aktivoida sen luonnollisia toimintoja. Hoito on monipuolinen ja soveltuu useiden iho-ongelmien hoitoon, tarjoten pitkäkestoisia tuloksia.

Miksi valita mikroneulaus?

Miksi valita mesoterapia?

Mesoterapia

Mesoterapiahoito on monipistoshoito, joka on suunniteltu aktivoimaan, kosteuttamaan ja elvyttämään ihon pintaa. Se stimuloi ihon omaa elastiinin ja kollageenin muodostusta ja parantaa ihon laatua. Hoito ja käytetyt aineet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan ihon tarpeiden mukaan.

Hoitomenetelmät

Mesoterapia voidaan tehdä joko mesopyssyllä tai käsin. Mesopyssyllä tehtävä hoito on tehokas eikä vaadi toipumisaikaa. Käsin tehtävässä mesoterapiassa hoitoaineet liukenevat hitaammin ihoon, tehden siitä tehokkaamman hoitomuodon mesoterapioista. Hoidossa ihoon injektoidaan vitamiineja, mineraaleja ja muita ravinteita, jotka kosteuttavat ihoa syvältä ja edistävät sen kiinteyttä ja heleyttä.

Miksi valita Mesoterapia

Mesoterapia on erinomainen valinta, kun halutaan syväkosteuttaa ja ravita ihoa. Se on tehokas parantamaan ihon heleyttä ja kiinteyttä sekä auttaa vähentämään pigmenttimuutoksia ja muita iho-ongelmia. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja elottomalle iholle.

Kenelle mesoterapia sopii

Mesoterapia sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat parantaa ihonsa kosteustasapainoa ja laatua. Se on tehokas vaihtoehto erityisesti kuivalle ja väsyneen näköiselle iholle.

Miten mesoterapia eroaa muista hoidoista?

Mesoterapia tarjoaa yksilöllisesti suunnitellun hoitokokonaisuuden, joka keskittyy ihon syväkosteutukseen ja ravitsemiseen. Se on ei-invasiivinen hoito, joka yhdistää vitamiinien, mineraalien ja muiden ravinteiden hyödyt ihon hyvinvointiin. Pistämällä tehdyssä mesoterapiahoidossa hoitoaineet liukenevat hitaammin ihoon ja on näin tehokkain hoitomuoto mesoterapioista.

Sunekos

Sunekos on innovatiivinen injektoitava hoito, joka yhdistää hyaluronihapon ja aminohapot. Se keskittyy ihon rakenteen parantamiseen, kimmoisuuden lisäämiseen ja juonteiden vähentämiseen. Sunekos ei ole täyteainehoito, vaan se  aktivoi ihon omia korjaavia prosesseja.

Hoitomenetelmät

Hoito suoritetaan injektoimalla Sunekos-valmistetta suoraan ihoon. Tämä voidaan tehdä mesoterapiapistoksina. Hoito on nopea ja ei yleensä vaadi erityistä toipumisaikaa, vaikkakin pieniä mustelmia voi joskus ilmetä.

Miksi valita Sunekos

Sunekos tarjoaa monipuolisia hyötyjä ihonhoitoon, mukaan lukien ihon uudistuminen, kimmoisuuden ja rakenteen parantaminen sekä juonteiden ja ryppyjen luonnollinen vähentäminen.

Kenelle Sunekos sopii?

Sunekos on ihanteellinen valinta kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle iholle. Se on erityisen tehokas otsan ja silmänympärysalueen hoidossa sekä silmäpussien ja tummien silmänalusten häivyttämisessä.

Miten Sunekos hoito eroaa muista

Sunekos eroaa muista ihonhoitomenetelmistä ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta, joka yhdistää hyaluronihapon ja aminohapot joita meillä on luonnollisesti elimistössä rakentamassa uutta kollageenia. Se ei ainoastaan paranna ihon ulkonäköä, vaan myös vahvistaa ihon luonnollisia toimintoja ja tukee sen omia korjaavia prosesseja.

Miksi valita Sunekos?

Miksi valita pHformula?

pHformula

pHformula pinnoitushoidoissa (kemiallinen kuorinta) keskitytään kuolleen ihosolukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen. Muutos tapahtuu usein solutasolla, eikä ihoreaktio aina näy paljaalla silmällä. pHformula kemialliset kuorinnat ovat uudistavia hoitoja, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa, kirkastavat ihon sävyä ja parantavat sen yleistä kuntoa. 

Hoitomenetelmät

  • A.G.E. Pinnoitus: Tehokas ikääntyvälle iholle, hoitaa valovanhentumisen merkkejä ja ilmejuonteita.

  • A.C. Pinnoitus: Akneen taipuvaiselle iholle, ehkäisee tulehdusta ja edistää ongelmaihon tasapainottamista.

  • M.E.L.A. Pinnoitus: Hyperpigmentaatioon taipuvaiselle iholle, tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä.

  • C.R. Pinnoitus: Krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvalle iholle, ehkäisee ja laannuttaa tulehdusta.

  • V.I.T.A. C Kirkastava Tehohoito: Ensimmäisiin ihovaurioihin, parantaa pigmenttihäiriöitä ja vahvistaa ihon kollageeni- ja elastiiniverkkoja.

  • MD TCA TOUCH Medikaalinen Pinnoitus: Uudistaa ihosolukkoa ja tuo kohottavaa vaikutusta, parantaa ihon tasaisuutta ja kirkkautta.

Hoitovälit ja hoitoalueet

Hoidot sopivat kasvoille, kaulalle, decolteelle ja vartalolle. Raskaana oleville on räätälöityjä hoitomuotoja.

Sarjahoitoa suositellaan 3 kerran sarjahoitona, joka valitaan ihon kunnon ja tarpeiden mukaan.

Kenelle pHformula-hoito sopii

pHformula-hoidot sopivat useimmille ihotyypeille, erityisesti niille, jotka kärsivät aknearvista, ikääntymisen merkeistä, pigmenttimuutoksista tai muista ihon epätasaisuuksista.

Miten pHformula-hoito eroaa muista

Toisin kuin perinteiset kemialliset kuorinnat, pHformula-hoidot keskittyvät ihosolujen uudistamiseen, tarjoten tehokasta hoitoa minimaalisella ihon pintakerroksen vaurioitumisella. Näin ollen myöskään toipumisaikaa ei tarvita vaan normaaliin arkeen voi palata samantien.

Tience

Tience Advanced Skin Therapy on uusi suomalainen patentoitu ihonhoitoinnovaatio, joka keskittyy ihon ja kudoksen korjaamiseen ja uudistamiseen. Se on erityisen tehokas arpien häivyttämisessä ja ikääntyvän ihon vahvistamisessa, toimien aktiivisesti ihon uudistumisprosessien tehostajana.

Hoitomenetelmät

Tience-hoito toteutetaan mesoterapiapistoksina tai mikroneulauksena. Se on steriili, allogeeninen ja soluton rasvakudostuote, joka sisältää proteiineja, peptidejä, antioksidantteja ja signaalimolekyylejä, jotka aktivoivat ihon korjaavia prosesseja.

Miksi valita Tience

Tience tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ihon korjausta ja uudistumista edistäviä ainesosia, jotka parantavat ihon rakennetta, kimmoisuutta ja heleyttä. Se on erinomainen valinta arpien häivyttämiseen, ikääntymismuutosten ennaltaehkäisyyn ja ihon yleisen kunnon parantamiseen.

Kenelle hoito sopii

Tience on sopiva vaihtoehto kaikille ihotyypeille, erityisesti niille, jotka kärsivät arvista, ikääntymismuutoksista tai haluavat yleisesti parantaa ihonsa laatua ja kimmoisuutta. Se on myös hyvä valinta herkälle iholle.

Miten hoito eroaa muista

Toisin kuin monet perinteiset ihonhoitomenetelmät, Tience käyttää edistyksellistä teknologiaa, joka hyödyntää rasvasoluja. Sen ainutlaatuinen koostumus, joka sisältää yli 1000 proteiinia ja peptidiä sekä antioksidantteja ja rasvahappojohdannaisia, luo optimaalisen mikroympäristön ihon uudistumiselle. Tämä edistää syväkosteuttavia ja uudistavia vaikutuksia, jotka ovat markkinoilla ainutlaatuisia. Tience-hoito vauhdittaa arpien paranemista ja edesauttaa terveen, toimivan ja kauniin ihon ylläpitoon.

Hoidossa keskitytään ihon oman hyaluronihapon synteesin lisäämiseen ja ihokeranosyyttien aktivaatioon, jotka molemmat vähenevät ikääntymisen myötä, vaikuttaen ihon terveyteen. Tience sisältää ihoa suojaavia aineita kuten antioksidantteja, kollageenia ja lipidejä, ja se parantaa mikroverenkiertoa hoidetulla alueella.

Tience, skinbeauty

Miksi valita Tience?

Miksi valita PRP?

PRP - platelet-rich plasma

PRP (platelet-rich plasma) on hoitomuoto, joka käyttää potilaan omaa veriplasmaa ihon uudistamiseen. Se hyödyntää verihiutalepitoista plasmatiivistettä, joka sisältää runsaasti kasvutekijöitä ja edistää ihon paranemista ja uudistumista. PRP on tehokas syvien ryppyjen, juonteiden, hiustenlähdön, arpien ja tummien silmänalusten hoitoon.

Hoitomenetelmät

PRP-hoidossa potilaan omasta verestä eroteltu plasma ja tarvittaessa hyaluronihappo injektoidaan ihon alle. Tämä voidaan tehdä joko yksittäisin neulapistoksin, mesoterapiaan tarkoitetulla laitteella tai mikroneulauksella. Injektiotekniikka stimuloi ihoa uusiutumaan, parantaa verenkiertoa ja lisää kollageenin ja proteiinin tuotantoa.

Kenelle PRP-hoito sopii

PRP-hoito soveltuu monille, jotka haluavat parantaa ihonsa laatua ja elvyttää sitä luonnollisesti. Se on erityisen hyödyllinen syvien ryppyjen, juonteiden, hiustenlähdön, arpien ja tummien silmänalusten hoidossa. PRP sopii myös yhdistettäväksi muiden hoitojen kanssa.

Miten PRP-hoito eroaa muista

Toisin kuin monet muut ihonhoitomenetelmät, PRP hyödyntää potilaan omaa plasmaa, joka sisältää luonnollisia kasvutekijöitä ja verihiutaleita. Tämä ainutlaatuinen hoitomuoto  edistää ihon omaa uusiutumiskykyä ja tarjoaa luonnollisia, turvallisia tuloksia ilman keinotekoisten aineiden käyttöä.

EndyMed

EndyMed-laitteisto edustaa esteettisen ihonhoidon huippua, tarjoten edistyneitä ratkaisuja iho-ongelmien hoitoon. Laite hyödyntää innovatiivista radiofrekvenssiteknologiaa, joka mahdollistaa ihon syvempien kerrosten tarkan ja turvallisen käsittelyn. EndyMedin avulla voidaan toteuttaa useita hoitoja, jotka vähentävät ikääntymisen merkkejä, parantavat ihon rakennetta ja kiinteyttä sekä vähentävät arpia ja muita ihovaurioita. Tässä on yksityiskohtainen esittely EndyMed-hoitomenetelmistä, niiden käyttökohteista ja eduista.

Hoitomenetelmät

1. EndyMed radiofrekvenssi

Tämä hoito kiinteyttää ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä stimuloimalla kollageenin tuotantoa. Se on kivuton, turvallinen ja ei vaadi toipumisaikaa, mikä tekee siitä ihanteellisen kiireisille ihmisille.

2. EndyMed Intensif Radiofrekvenssi mikroneulaus

Yhdistämällä mikroneulauksen ja radiofrekvenssin, tämä hoito kohdistuu syvälle ihoon, edistäen uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se vähentää arpia, suurentuneita ihohuokosia sekä hienoja viivoja ja ryppyjä, tarjoten pitkäkestoisia tuloksia.

3. EndyMed FSR – Fraktionaalinen ihonuudistus

FSR-hoito keskittyy ihon pintakerroksen uudistamiseen, tehden siitä erinomaisen vaihtoehdon auringon vaurioittaman ihon, ikäpisteiden ja ihon sävyn epätasaisuuksien hoitoon. Hoito on suunniteltu tarjoamaan nopeita tuloksia vähäisellä toipumisajalla.

Hoitovälit ja alueet

EndyMed-hoidot soveltuvat useille eri ihoalueille, kuten kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja vartalon muille alueille. Hoitovälit vaihtelevat yleensä 3-6 viikon välein hoidon tyyppistä ja hoidettavasta alueesta riippuen. Useimmat asiakkaat tarvitsevat useita hoitokertoja optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Kenelle EndyMed-hoidot sopivat

EndyMed-hoidot ovat ihanteellisia henkilöille, jotka etsivät ei-kirurgisia ratkaisuja ihon ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen, juonteiden ja ihon veltostumisen hoitoon. Ne sopivat myös niille, jotka haluavat parantaa ihon tekstuuria ja vähentää arpia tai ikäpisteitä.

Miten EndyMed-hoito eroaa muista

Toisin kuin monet muut ihonhoitomenetelmät, EndyMed tarjoaa syvän kudoksen uudistumisen ilman pitkiä toipumisaikoja. Sen edistynyt teknologia mahdollistaa tarkan ja turvallisen käsittelyn, joka on suunniteltu tuottamaan pitkäkestoisia tuloksia.

Miksi valita EndyMed?

Miksi valita Dermaplaning?

Dermaplaning

Upea ja suosittu kuorintahoito kirkastamaan kasvojen ihoa. Hoidossa kasvojen iho käydään läpi kirurgisella veitsellä, jolla poistetaan kuollut ihosolukko iholta. Veitsi kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (ns. vauvakarvan) sekä ihon uloimman kuolleen pintasolukon. 
Ihosta tulee kuulas ja raikas, meikki levittyy paremmin ja ihonhoitotuotteet pääsevät tehokkaammin vaikuttamaan.
 
Kenelle Dermaplaning-hoito sopii
 
Hoito on ihanteellinen lähes kaikille, mutta erityisesti pintakuivalle ja kuivalle iholle, pintajuonteille tai muutoin epätasaiselle iholle. 
Yhdistettynä kemialliseen kuorintaan, hoidosta saadaan entistäkin paremmat tulokset. 
 
Miten Dermaplaning-hoito eroaa muista
 
Dermaplaning on nopea ja hyvin yksinkertainen hoitomuoto kuulaan ja raikkaan ihon saavuttamiseen. Hoito ei vaadi toipumisaikaa ja se voidaan uusia noin kuukauden välein. 

HydraFacial

HydraFacial – maailman toiseksi suosituin hoito botuliinihoidon jälkeen nyt saatavilla Skinbeautysta!

HydraFacial-hoito on patentoitu ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan ja kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Hoidon salaisuus piilee HydraFacial-laitteen patentoiduissa HydroPeel-hoitokärjissä, joiden spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen.

Kasvohoidon jälkeen iho on terveen kuulas ja puhdas, kosteutettu sekä ravitun tuntuinen. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, mikä parantaa edelleen tuloksia.

Hoitomenetelmät

1. HydraFacial Platinum -kasvohoito

Kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus, jossa hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli.

2. HydraFacial Restorative -kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal happokuorintaa, RegenGF peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. 

3. HydraFacial Radience -kasvohoito

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. .

4. HydraFacial Clarifying -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySalTM happokuorinta.

5. HydraFacial Signature -kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Hoitovälit ja alueet

HydraFacial-hoidot tehdään kasvojen alueelle. Ihon kunnon ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan tehtävän säännöllisesti.  

Kenelle HydraFacial-hoidot sopivat

HydraFacial-kasvohoidot sopivat moniin eri iho-ongelmiin, kuten rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle, ryppyihin ja juonteisiin, laajentuneisiin ihohuokosiin sekä epätasaiseen ihonväriin. Hoidot sopivat kaikille ihotyypeille, myös kuivalle tai herkälle. 

Miksi valita HydraFacial?

Asiakaspalautteet

Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja haluammekin kuulla rehellisesti mitä asiakkaamme ovat palveluistamme mieltä.

“Ammattitaitoista ja miellyttävää hoitoa! Kiitos Minna!

“Iso kiitos loistavasta palvelusta ja asiantuntijuudesta. Koin, että minua kuunnellaan ja olen tärkeä. Tulen varmasti uudelleen.’’

“Minna osaa hienosti yhdistää omaa asiantuntijuutta ja asiakkaan toiveet, jolloin lopputulos ei voi olla muuta kuin erinomainen. Tämän lisäksi käynnillä saa nauttia Minnan ystävällisyydestä, lämmöstä ja hyvästä huumorintajusta”

“Iho tuntuu heti hehkuvalta ja oli myös kiinnostavaa kuulla rauhassa erilaisista hoidoista. Tulen varmasti uudelleen!”

“Parasta mitä iholleen voi toivoa. Iho näyttää ihanalta ja hoidon aikana saa ottaa rennosti kun on osaavissa käsissä. 6/5”