Minna Skinbeauty Turku

Minna Hyppönen

Kätilö & sairaanhoitaja, Skinbeautyn omistaja

Yli 26 vuoden sairaanhoitajan työkokemus, kiinnostus terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen on innostanut minua opiskelemaan jo 8 vuoden ajan esteettisiä hoitoja.

Esteettiset hoidot kehittyvät huimaa vauhtia ja vuosi vuodelta ymmärretään näistä hoidoista enemmän, joten minulle on tärkeää jatkuva kouluttautuminen ja taitojeni ylläpitäminen.

Säännöllinen ja monipuolinen opiskeluni Suomessa sekä ulkomailla tekee hoidoista sinulle turvallisempia. Työssäni olen tarkka, rauhallinen ja teen vain luonnollisia ja tyylikkäitä lopputuloksia.

Haluan tarjota asiakkailleni klinikallani vain tutkittuja ja turvallisia hoitoja ja tuotteita.

Hyvinvointi sekä parempi itsetunto ja minäkuva ovat minulle tärkeitä asioita – hyvillä ja onnistuneilla hoidoilla voimme vahvistaa näitä. Itse jo aikuisena naisena haluan myös huomioida ja lisätä asiakkaiden ymmärrystä vaihdevuosien vaikutuksesta ihoon ja ikääntymiseen.

Palkitsevaa on pitkät asiakassuhteet, joissa on saavutettu toivottuja tuloksia ja saatu ylläpidettyä niitä. Ihanaa on myös huomata asiakkaiden kasvaminen oman ihon asiantuntijoiksi.

Hehkuva ja terve iho vaatii pitkäjänteistä työtä, mutta se myös palkitsee!

Tiesitkö tätä minusta: Olen tehnyt töitä ihonhoidon ja kosmetiikan parissa vuosikausia jo kätilöopintojeni ajalla. Tunnen useimmat kosmetiikkamerkkien tuotteet apteekissa ja tavarataloissa.  Kiinnostukseni kauneuteen on peruja lapsuudesta, jolloin tätini piti kemikaliota.

Osaamisalueeni: Kasvojen pistoshoidot kuten täyteainehoidot ja botuliinihoidot, endymed laitehoidot, mesoterapia ja haastavat iho- ongelmat.

Kiinnostuksen kohteena tulevaisuudessa on laserhoidot  ja miesten esteettiset hoidot ja päänahan hoito (hiusten lähtö). Toivoisin vielä enemmän hyviä hoitokokonaisuuksia vaihdevuosien ja niistä johtuvien ikääntymismuutosten hoitoon.

Piret Skinbeauty Turku

Piret Mettälä

Silmätautien erikoislääkäri

Työni monipuolisuus

Olen silmälääkäri ja silmäkirurgi ja toimin Skinbeauty klinikan vastuulääkärinä. Työnkuvani vaihtelee päivittäin, minkä vuoksi joudun pysymään ajan hermoilla ja kehittämään itseäni jatkuvasti. Klinikalla nautin asiakkaan kohtaamisesta, yhteisestä hoitosuunnitelman laatimisesta, toiveiden ja halujen yhdistämisestä ja niiden toteuttamisesta.

Kokemukseni ja erityisosaamiseni

Kasvojen alueen kirurgina yli 10 vuoden kokemuksella koen, että pystyn ajattelemaan laajemmin esteettistä lopputulosta.  Klinikalla jatkan kasvojen kokonaisvaltaisempaa käsittelyä, kuten botuliini-injektiot esteettisiin ja tarvittaessa lääketieteellisiin syihin. Teen myös kaikki täyteainehoitojen poistot eli liuotukset. Repertuaariini kuuluu lisäksi EndyMed laitehoidot, biorevitalisaatio injektiohoidot tehostamaan kudoksen omaa kiinteytymistä ja ihon kuntoutusta. Täyteainehoidot keskikasvojen ja ohimoalueen kohottamiseen piristävät ikääntynyttä ulkonäköä. Konsultaatiot leikkauksiin sopivat myös klinikalla.

Lisätietoa minusta

Olen sosiaalinen ja viihdyn ihmisten parissa. Haluan ajatella positiivisesti ja suhtaudun jokaiseen kunnioittavasti. Palvelen iloisella mielellä, rennolla mutta tarkalla asenteella työn lopputulosta vaalien ja kuunnellen asiakkaan toiveita. Säännölliset Suomen- ja ulkomaan koulutukset takaavat hoidon turvallisuuden ja parhaan laadun.

Alun perin ajattelin tulla näyttelijäksi, teatteriohjaajaksi tai plastiikkakirurgiksi, mutta päädyin korva-nenä-kurkkulääkärin uran kautta silmälääkäriksi. Nyt yhdistän kaikkea mistä nautin: estetiikka, oman työn ohjaaminen ja käsillä tekeminen.

Tulevaisuuden suunitelmat

Tulevaisuudessa haluan kehittyä entisestään esteettisenä kirurgina ja lääkärinä, sekä mahdollisesti kouluttaa ja opettaa alalla Suomessa ja kansainvälisesti.

Heta Skinbeauty Turku

Heta Varhia

Kätilö & sairaanhoitaja

Polkuni kätilöstä esteettisen alan ammattilaiseksi

Olen työskennellyt kätilönä erikoissairaanhoidossa kymmenen vuoden ajan, minkä lisäksi minulla on kaksi vuotta kokemusta sairaanhoitajana akuuttiosastolla. Esteettinen ala on herättänyt kiinnostukseni jo pitkään, ja tämä kiinnostus vain syveni vuoden 2023 alussa suorittamieni koulutusten myötä.

Koulutus ja jatkuva oppiminen

Esteettisellä alalla aloittaessani olen panostanut jatkuvasti uusiin hoitoihin ja kouluttautumiseen. Uskon vahvasti, että jatkuva oppiminen on avainasemassa, jotta voin tarjota asiakkailleni turvallisesti toteutettuja hoitoja sekä tutkittuja ja luotettavia tuotteita. Kouluttautuminen on minulle ehdottoman tärkeää ammattitaitoni ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Asiakaslähtöinen lähestymistapa ja luonnolliset lopputulokset

Työssäni korostan kokonaisvaltaista näkemystä ja pyrin aina saavuttamaan luonnollisia lopputuloksia. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä ja tarjota heille rauhallista sekä huolellista palvelua. Olen omistautunut tarjoamaan hoitoja, jotka eivät ainoastaan paranna ulkonäköä, vaan myös tukevat asiakkaideni hyvinvointia ja itsetuntoa.

Elina Lähdetie​

Potilasesimies