Lääkäripalvelut

Esteettisellä klinikallamme tarjoamme lääkäripalveluita, jotka keskittyvät kauneuden ja hyvinvoinnin yhdistämiseen. Kolme suosittua palveluamme ovat botuliinihoidot sekä esteettisiin että medikaalisiin tarkoituksiin, täyteainehoitojen poistot ja silmäluomien leikkausarviot. Klinikan lääkäri, Piret, tekee näiden hoitojen lisäksi myös paljon muita hoitoja, jotka löydät ajanvarauksestamme.

Botuliinihoidot

Botuliinihoidot ovat suosittuja niiden kyvyn vuoksi vähentää ilmeistä johtuvia juonteita ja ryppyjä, tarjoten sileämmän ja nuorekkaamman ulkonäön. Hoito perustuu botuliinitoksiini-lääkkeen käyttöön, joka rentouttaa lihaksia. Tämä ei-invasiivinen hoito on ihanteellinen niille, jotka haluavat vähentää kasvojen ilmejuonteita, kuten otsan ryppyjä ja silmäkulmien juonteita. Botuliinihoidon tulokset kestävät yleensä 3-6 kuukautta, ja hoitoa suositellaan uusittavaksi säännöllisesti optimaalisten tulosten ylläpitämiseksi.

Klinikan lääkäri tekee lisäksi lääkinnällistä botuliinihoitoa, joka sopii mm. migreeniin, hampaiden narskutteluun, vahvaan purentaan tai liikahikoilun hoitoon. Hoidon hinta koostuu lääkärin palkkiosta 249€ (+ mahd. lisäalueet 100€) sekä erikseen apteekkiin maksettavasta reseptilääkeaineen hinnasta. Lääkeaineesta saa Kela-korvauksen.

Täyteainehoitojen poistot

Klinikalla tapaamme asiakkaita, joita täyteainehoidon tulos ei miellytä tai täyteaine on injektoitu kudokseen väärin. Täyteaineet voivat kapseloitua kudokseen ja sitä voi olla liikaa.  Pistetty aine voi olla myös injektoitu liian pinnallisesti.  Hoitojen yleistyessä markkinoilla on myös valmisteita, jotka ovat huonolaatuista, jopa epäpuhtaita ja näin ne aiheuttavat kudoksessa harmillisia reaktioita.

Harvoin täyteaine on injektoitu verisuoneen, jolloin alueen verenkierto häiriintyy ja täyteaine pitää saada välittömästi pois. Ei toivotut tulokset ja ikävät reaktiot johtuvat osaltaan hoitojen yleistymisestä, mutta myös siitä, että koulutus ja komplikaation hoitoon varautuminen voi olla hoitopaikoissa puutteellista.

Täyteaine (puhdas hyaluronihappovalmiste) voidaan poistaa halutulta ja toivotulta alueelta hyaluronidaasi erikoislupavalmisteella. Lääke pistetään kudokseen, sinne mistä täyteaine täytyy poistaa.  Useimmiten poistoon riittää yksi kerta, mutta joskus se tulee toistaa. Täyteaineen sulaminen alkaa välittömästi ja jatkuu noin kaksi viikkoa. Hoidon jälkeen uuden hoidon voi tehdä n. kuukauden kuluttua.

Skinbeautyssä hoidon tekee silmätautien erikoislääkäri Piret Mettälä 

Silmäluomien leikkausarviot

Silmäluomien leikkaus on kirurginen toimenpide, joka voi merkittävästi parantaa ulkonäköä ja näkökykyä. Klinikallamme tarjoamme perusteellisia silmäluomien leikkausarvioita, joissa tarkastellaan asiakkaan silmäluomien tilaa ja arvioidaan leikkauksen sopivuutta. Tämä palvelu sopii erityisesti niille, jotka kärsivät roikkuvista silmäluomista tai haluavat parantaa silmäalueensa ulkonäköä.

Silmäluomien leikkausarvion tekee aina silmälääkäri.

Nämä palvelumme on suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme sekä esteettistä että toiminnallista hyötyä, ja ne toteutetaan aina ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

asiakkaiden arvostelut

Asiakaspalautteet

Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja haluammekin kuulla rehellisesti mitä asiakkaamme ovat palveluistamme mieltä.

“Ammattitaitoista ja miellyttävää hoitoa! Kiitos Minna!”

“Iso kiitos loistavasta palvelusta ja asiantuntijuudesta. Koin, että minua kuunnellaan ja olen tärkeä. Tulen varmasti uudelleen.’’

“Minna osaa hienosti yhdistää omaa asiantuntijuutta ja asiakkaan toiveet, jolloin lopputulos ei voi olla muuta kuin erinomainen. Tämän lisäksi käynnillä saa nauttia Minnan ystävällisyydestä, lämmöstä ja hyvästä huumorintajusta”

“Iho tuntuu heti hehkuvalta ja oli myös kiinnostavaa kuulla rauhassa erilaisista hoidoista. Tulen varmasti uudelleen!”

“Parasta mitä iholleen voi toivoa. Iho näyttää ihanalta ja hoidon aikana saa ottaa rennosti kun on osaavissa käsissä. 6/5”