Injektiohoidot

Botuliinihoidot

Botuliini- eli botox-hoidot perustuvat botuliinitoksiini-lääkkeen käyttöön, joka rentouttaa lihaksia vähentäen ilmeistä johtuvia juonteita ja ryppyjä. 

Esteettisessä tarkoituksessa botuliinia käytetään esim. yläkasvojen alueen ryppyjen hoitoon, ienhymyyn, alaspäin meneviin suupieliin, nenän varren ja huulenympärysihon juonteisiin. Lääkinnällisissä tarkoituksissa botuliinia voidaan käyttää migreenin, vahvan purennan (bruksismi)  ja liikahikoilun hoitoon.

Hoidon jälkeen tavoitteena on näyttää raikkaalta ja levänneeltä, eivätkä kasvot ole liikkumattomat ja ilmeettömät.

Skinbeautyllä esteettisiä botuliinihoitoja tekevät kokeneet sairaanhoitajat sekä lääkäri. Skinbeauty on aluehallintoviraston (AVI:n) hyväksymä yksityisen terveydenhuollon yksikkö. Esteettisellä alalla se tarkoittaa sitä, että saamme tehdä klinikalla mm. botuliinipistoksia.

Hoitovälisuositukset ja tulosten kesto

Botuliinihoidon tulokset kestävät yleensä 3-6 kuukautta. Hoitoa suositellaan uusittavaksi tarpeen mukaan. Tulokset pysyvät optimaalisina säännöllisellä hoitorytmillä.

Kenelle hoito sopii

Botuliinihoito on ihanteellinen niille, jotka haluavat vähentää kasvojen ilmejuonteita ja ryppyjä. Hoito soveltuu erityisesti ihmisille, jotka etsivät nopeita ja turvallisia ratkaisuja ikääntymisen merkkien hallintaan.

Mihin tarkoitukseen botuliinihoito on paras

Esteettinen botoxhoito on erinomainen valinta ilmejuonteiden, kuten otsan ryppyjen ja silmäkulmien juonteiden vähentämiseen. Se myös ennaltaehkäisee uusien juonteiden muodostumista rentouttamalla aktiivista lihasta.

Klinikallamme tehdään myös lääkärin tekemiä botuliinihoitoja päänsäryn, liikapurennan eli bruksismin hoitoon sekä kainaloiden liikahikoiluun.

Ennen hoitoa suosittelemme konsultaatio käyntiä, jossa kartoitamme hoidon tarpeen tarkemmin ja kerromme hoidosta sekä seurannasta.

Miten hoito eroaa muista

Toisin kuin monet muut esteettiset hoidot, botuliinihoito keskittyy lihasten rentouttamiseen, mikä johtaa luonnollisempaan ilmeeseen ilman kirurgisia toimenpiteitä. Botuliinihoito on turvallinen vaihtoehto, kun sen suorittaa terveydenhuollon ammattilainen. Hoidon vaikutukset ovat nähtävissä muutamassa viikossa lääkkeen vaikutuksen alkaessa noin viikon sisällä hoidon jälkeen.

Miksi valita botuliinihoito?

Miksi valita täyteainehoidot?

Täyteainehoidot

Iän myötä kasvojen piirteet muuttuvat, kudokset löystyvät ja iho veltostuu ja ohenee. Täyteainehoidot auttavat iän tuomiin muutoksiin. Ne kosteuttavat ihoa, palauttavat menetettyä volyymia sekä häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Täyteainehoidoilla voidaan esimerkiksi häivyttää juonteita ja ryppyjä, korostaa ja tasapainottaa kasvonpiirteitä, kuten poskipäitä ja leukalinjaa tai täyteläistää ja kosteuttaa huulia.

Käytössämme on maailman johtavat täyteainevalmisteet Restylane® ja Juvederm® , jotka ovat FDA:n (The United States Food and Drug Administration) hyväksymiä ja CE-merkittyjä tuotteita. Täyteainehoidot ovat suosittuja hoitoja ikääntymisen merkkien ja kasvonpiirteiden epätasapainon korjaamiseen. Täyteainehoidoilla voidaan luonnollisella tavalla korostaa, kohottaa ja muotoilla kasvojen piirteitä eli palauttaa nuorekkuutta ja keventää ikääntymisen merkkejä. Kevyemmillä hoidoilla voidaan lisätä ihoon kosteutta ja näin parantaa ihon laatua ja tuoda siihen lisää kimmoisuutta.

Hoitomenetelmät

Täyteainehoidot ovat pistoshoitoja, joilla voidaan muotoilla, lisätä volyymia ja korostaa kasvojen piirteitä. Tulokset voivat kestää jopa 6-24 kuukautta, riippuen hoidetusta alueesta ja käytetystä määrästä.

Hoidolla lisätään volyymia alueille, joista sitä puuttuu, mm. kohottaa poskia, muotoilla leukalinjaa, tasoittaa juonteita sekä täyteläistää ja kosteuttaa huulia. 

Täyteaine on hyaluronihappoa, joka poistuu kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan mukana. Siksi hoitotuloksia täytyy ylläpitää säännöllisillä hoidoilla.

Kenelle hoito sopii

Täyteainehoidot sopivat henkilöille, jotka haluavat korjata ikääntymisen merkkejä tai epäsymmetrisiä piirteitä kasvoissa. Hoidot ovat turvallisia ja sopivat useimmille aikuisille, jotka etsivät tehokasta keinoa parantaa kasvojensa ulkonäköä. Täyteainehoitoja edeltää uusilla asiakkailla konsultaatio, jossa arvioimme hoidon sopivuuden ja teemme hoitosuunnitelman.

Miten täyteainehoidot eroavat muista hoidoista?

Restylane® ja Juvederm® tarjoavat luonnollisen ja yksilöllisesti räätälöidyn tavan parantaa kasvojen ulkonäköä silminnähtävästi välittömästi. Täyteaineet tarjoavat luotettavia ja pitkäkestoisia tuloksia ilman kirurgisia toimenpiteitä. Normaaliin elämään voi palata heti hoidon jälkeen.

Profhilo

Profhilo® on edistyksellinen ihonhoitotuote, joka perustuu kudokseen sitoutuvaan hyaluronihappoon. Se stimuloi ihon biologista toimintaa käyttäen innovatiivista NAHYCO®-teknologiaa sisältäen markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden (64 mg per injektio). Ibsa lääkeyhtiön kehittämä Profhilo® ei ole täyteainehoito, vaan sen tarkoitus on kosteuttaa ihoa syvältä ja edistää uuden kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Hoitovälisuositukset

Profhilo®-hoito koostuu tyypillisesti kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Suositeltavaa on tehdä lisähoito noin 4–6 kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta vaikutuksen ylläpitämiseksi.

Kenelle hoito sopii

Hoito on ihanteellinen henkilöille, jotka etsivät syvällistä ja pitkäkestoisesti vaikuttavaa ratkaisua ihon nuorentamiseen ja elinvoimaisuuden palauttamiseen. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat parantaa ihon kosteustasoa, kimmoisuutta ja vähentää ikääntymisen merkkejä.

Mihin tarkoitukseen Profhilo®-hoito on paras

Profhilo® on erinomainen valinta ihon kokonaisvaltaiseen kosteutukseen ja kimmoisuuden parantamiseen. Se vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen nuorentavaa vaikutusta, tehden ihon sileämmäksi, terveemmäksi ja napakammaksi.

Miten Profhilo® eroaa muista

Erona muihin ihonhoitomenetelmiin, Profhilo® keskittyy syvälliseen ihon kosteutukseen ja kollageenin sekä elastiinin tuotannon stimulointiin, tuoden esiin ihon luonnollisen kauneuden. Profilon® tarkoitus on edistää ihon terveyttä ja kimmoisuutta luonnollisesti.

Profhilo® Body

Profhilo® Body on suunniteltu erityisesti vartalon ihon kiinteyttämiseen ja velttouden vähentämiseen. Se sopii vartalon eri alueille, kuten käsivarret, vatsa, kämmenet, decoltee tai polvet. Hoito sisältää kaksi hoitokertaa ja kotihoitotuotteet, jotka täydentävät hoidon vaikutusta.

Miksi valita Profhilo®?

Miksi valita Radiesse®?

Radiesse

RADIESSE® on saksalaisen Mertz lääkeyhtiön kehittämä injektoitava täyteaine. Sitä voidaan käyttää myös ihon kunnon parantamiseen, ihon kollageenin aktivoimiseen sekä jälleenrakennukseen. RADIESSE® on suunnattu kasvojen piirteiden kohottamiseen ja ikääntymisen merkkien häivyttämiseen. Tämä hoito on saavuttanut FDA- ja CE-hyväksynnät ja sen turvallisuus on varmistettu yli 200 kliinisen tutkimuksen avulla. RADIESSE® on ollut markkinoilla yli 10 vuotta, tarjoten luotettavia ja pitkäkestoisia tuloksia.

Hoitovälisuositukset

RADIESSE®-hoidon luonnollisen näköiset tulokset voivat säilyä yli vuoden ajan, mutta hoitotulokset ovat yksilöllisiä. Hoidon uusimisen tarve riippuu yksittäisen asiakkaan ihosta ja toivotuista tuloksista. 

Hoitoväli kasvojen ihonhoidossa on  2-3 hoitokertaa 1-2 kk välein.

Kenelle hoito sopii

RADIESSE® on erinomainen valinta henkilöille, jotka etsivät pitkäaikaisia ja luonnollisia ratkaisuja ihon uudistamiseen. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat täyttää syviä juonteita ja ryppyjä sekä parantaa ihon laatua ja elastisuutta.

Mihin tarkoitukseen RADIESSE® hoito on paras

RADIESSE® on tehokas syvien juonteiden ja ryppyjen hoitamiseen, erityisesti poskilla, leukalinjalla ja nasolabiaalijuonteissa. Se stimuloi myös ihon omaa kollageenintuotantoa, mikä parantaa ihon laatua ja vahvistaa kasvonpiirteitä.

Miten hoito eroaa muista

Toisin kuin monet muut täyteainehoidot, RADIESSE® ei ainoastaan tarjoa välitöntä täytettä, vaan se luo myös ainutlaatuisen tukirakenteen ihon alle. Tämä edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta, mikä johtaa luonnollisen näköisiin ja pitkäkestoisempiin tuloksiin.

Sculptra®

Sculptra® on Galderman lääkeyhtiön kehittämä biostimulaattori, joka perustuu poly-L-maitohappoon (PLLA). Se on FDA:n hyväksymä ja toimii aktivoimalla ihon omaa kollageenintuotantoa. Sculptra ei pelkästään täytä juonteita ja ryppyjä, vaan myös parantaa ihon laatua ja rakennetta pitkäkestoisesti.

Hoitovälisuositukset

Sculptra®-hoito koostuu yleensä vähintään kahdesta hoitokerrasta, jotka toteutetaan 4-6 viikon välein. Säännölliset hoidot parantavat ihon laatua ja kiinteyttä, ja tulokset säilyvät noin kahden vuoden ajan.

Kenelle Sculptra® sopii

Sculptra® sopii henkilöille, jotka kokevat ihonsa menettäneen kimmoisuuttaan ja täyteläisyyttään, erityisesti niille, jotka haluavat torjua ikääntymisen merkkejä ja säilyttää ihonsa nuorekkaana ja kimmoisana.

Mihin tarkoitukseen Sculptra® hoito on paras

Hoito on tehokas ryppyjen, juonteiden, kimmoisuuden ja kiinteyden vähentymisen hoitamiseen. Sculptra aktivoi ihon omaa kollageenintuotantoa, mikä parantaa ihon kokonaislaatua ja antaa sille nuorekkaamman ulkonäön.

Miten hoito eroaa muista

Toisin kuin perinteiset täyteainehoidot, Sculptra® keskittyy ihon sisäiseen uudistamiseen ja kollageenin tuotannon lisäämiseen. Sen avulla voidaan vähentää ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon täyteläisyys ja kiinteys luonnollisella tavalla.

Miksi valita Sculptra®?

Miksi valita Skinboosters?

Restylane Skinboosters

Restylane Skinboostersit ovat hyaluronihappo-pistoshoitoja, jotka keskittyvät ihon syväkosteutukseen ja yleisesti ihon kunnon parantamiseen. Ne sopivat erinomaisesti erilaisille ihotyypeille ja ikäryhmille, tarjoten ratkaisun ihon kosteustasapainon parantamiseen, hienojen juonteiden vähentämiseen ja ihon heleyden sekä kimmoisuuden lisäämiseen.

Hoitovälisuositukset

Skinboosters-hoito suoritetaan yleensä 2–3 sarjahoitona, joissa hoitokerrat sijoittuvat 2–4 viikon välein. Nämä hoidot palauttavat asteittain ihon kimmoisuutta ja sileyttä.

Kenelle Skinboosterssit sopii

Hoito on ihanteellinen niille, jotka haluavat parantaa ihonsa kosteustasapainoa ja hehkua. Se on erityisen sopiva elottoman näköiselle iholle ja niille, jotka haluavat vähentää hienoja juonteita.

Mihin tarkoitukseen Skinboosters on paras

Skinboosters on tehokas vaihtoehto ihon syväkosteutukseen ja sen yleisen kunnon parantamiseen. Hyaluronihapon injektointi ihoon auttaa palauttamaan ihon hehkun, sileyden ja kimmoisuuden.

HArmonyCa

HArmonyCa on kaksivaikutteinen hybridivalmiste, jossa yhdistyy tutut ja tehokkaat HA hyaluronihappo sekä CaHA kalsiumhydroksiapataatti. Tämä upea yhdistelmä tuo kasvoille välittömästi kohotusta, täyteläisyyttä ja kosteutta. Lisäksi hoito aktivoi tehokkaasti kollageenin muodostumista.

HArmonyCa hybridi täyteainehoito sopii parhaiten iholle, jossa näkyy vanhenemisen merkkejä, kuten ihon velttoutta, ryppyjä ja volyymin puutosta.

HArmonyCan sisältämä hyaluronihappo antaa välitöntä kohotusta piirteisiin ja tuo kasvoille tukea, ryhtiä sekä palauttaa volyymia luonnollisella tuloksella. Kalsiumhydroksiapatiitti aktivoi kudoksissa kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa, joka taas parantaa kokonaisvaltaisesti ihon tekstuuria ja kiinteyttää ihoa.

HArmonyCa tuotteen valmistaa lääkeyhtiö Allergan.

Hoitovälisuositukset

On hyvä muistaa, että ihon kollageenin uudistaminen vaatii aikaa. Sen vuoksi lopullinen hoitotulos voidaan nähdä keskimäärin 3-6 kk kohdalla. Yksi hoitokerta riittää ja ylläpitohoitoja voidaan tehdä noin yhden vuoden välein tarpeen mukaan.

Kenelle HArmonyCA sopii

Hoidosta hyötyy parhaiten + 35-vuotias, ja jos on jo havaittavissa ihon veltostumista ja iän tuimaa volyyminpuutosta. Hoito antaa välittömästi nostetta piirteisiin ja kasvoilla nähdään volyymin lisääntyminen. Lisäksi, kasvoille palaa ryhdikkäämpi ja napakampi ilme.

Hoidosta toipuu melko nopeasti. Useimmilla esiintyy kasvoilla lievää turvotusta muutaman päivän ajan. Kyseessä on pistettävä hoito, joten mustelma riski on olemassa. Hikoilua (liikunta ja sauna) on syytä välttää 2vrk ajan.

Tarkemmat jälkihoito-ohjeet saat hoidon yhteydessä.

Miksi valita HArmonyCA?

Asiakaspalautteet

Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja haluammekin kuulla rehellisesti mitä asiakkaamme ovat palveluistamme mieltä.

“Ammattitaitoista ja miellyttävää hoitoa! Kiitos Minna!

“Iso kiitos loistavasta palvelusta ja asiantuntijuudesta. Koin, että minua kuunnellaan ja olen tärkeä. Tulen varmasti uudelleen.’’

“Minna osaa hienosti yhdistää omaa asiantuntijuutta ja asiakkaan toiveet, jolloin lopputulos ei voi olla muuta kuin erinomainen. Tämän lisäksi käynnillä saa nauttia Minnan ystävällisyydestä, lämmöstä ja hyvästä huumorintajusta”

“Iho tuntuu heti hehkuvalta ja oli myös kiinnostavaa kuulla rauhassa erilaisista hoidoista. Tulen varmasti uudelleen!”

“Parasta mitä iholleen voi toivoa. Iho näyttää ihanalta ja hoidon aikana saa ottaa rennosti kun on osaavissa käsissä. 6/5”