Kotihoitotuotteet

Tehokkaat ihonhoitotuotteet kotiin

Kauneuden ja ihon hyvinvoinnin ylläpito ei rajoitu vain klinikkakäynteihin. Jotta tulokset säilyvät mahdollisimman pitkään hyvinä, on laadukkaat ja tehokkaat kotihoitotuotteet tärkeä osa ihonhoitorituaalia.

Palvelun kuvaus

Meillä Skinbeauty:llä uskomme, että kauneuden ja terveyden ylläpitäminen ei rajoitu vain klinikkakäynteihin – se on jokapäiväistä huolenpitoa.

Haluamme tukea sinua tässä huolenpidossa tarjoamalla pääsyn aidosti laadukkaisiin, sekä laajasti tutkittuihin ihonhoitotuotteisiin. Näitä tuotteita voit ostaa joko brändien omista verkkokaupoista, joihin saat meiltä tunnukset. Vaihtoehtoisesti voit varata meiltä ostosvartin. Ostosvartin aikana henkilökuntamme on omistautunut ainoastaan sinulle, auttaen sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Henkilökohtainen huolenpito kotihoitorutiiniisi

Tutustu ZO Skin Healthin, Coloresciencen ja AlumierMD:n innovatiivisiin tuotesarjoihin, jotka ovat tarkkaan valikoitu tukemaan ihon hyvinvointia ja kauneutta. Me Skinbeauty:llä tarjoamme sinulle henkilökohtaiset tunnukset näille verkkosivuille, jolloin pääset käsiksi koko valikoimaan ja voit tilata tuotteet suoraan kotiisi.

Ostosvartti – Palvelemme vain sinua

Mikäli haluat keskustella ihonhoitotuotteista tai tarvitset neuvoja sopivien tuotteiden valinnassa, varaathan meiltä ostosvartin. Tämä on sinulle varattu aika, jolloin voimme rauhassa keskittyä vain sinuun ja ihosi tarpeisiin, ilman kiirettä tai ostopaineita. Meidän tehtävämme on varmistaa, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen ja tuotteet, jotka todella tukevat sinun ihosi hyvinvointia.

Me olemme täällä sinua varten

Oli tarpeesi mikä tahansa – olipa se sitten ihon kosteuttaminen, ikääntymisen merkkien ehkäiseminen tai erityisen iho-ongelman hoitaminen – me Skinbeauty:llä olemme täällä auttaaksemme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle asiantuntevaa palvelua ja henkilökohtaista neuvontaa, jotta voit jatkaa ihonhoitorutiiniasi kotona samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla, jota tarjoamme sinulle klinikallamme.

Tervetuloa luomaan yhdessä kauniimman huomisen ihosi kanssa – meidän kauttamme, suoraan sinun kotiisi.

Miksi valita meidät?

asiakkaiden arvostelut

Asiakaspalautteet

Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja haluammekin kuulla rehellisesti mitä asiakkaamme ovat palveluistamme mieltä.

“Ammattitaitoista ja miellyttävää hoitoa! Kiitos Minna!”

“Iso kiitos loistavasta palvelusta ja asiantuntijuudesta. Koin, että minua kuunnellaan ja olen tärkeä. Tulen varmasti uudelleen.’’

“Minna osaa hienosti yhdistää omaa asiantuntijuutta ja asiakkaan toiveet, jolloin lopputulos ei voi olla muuta kuin erinomainen. Tämän lisäksi käynnillä saa nauttia Minnan ystävällisyydestä, lämmöstä ja hyvästä huumorintajusta”

“Iho tuntuu heti hehkuvalta ja oli myös kiinnostavaa kuulla rauhassa erilaisista hoidoista. Tulen varmasti uudelleen!”

“Parasta mitä iholleen voi toivoa. Iho näyttää ihanalta ja hoidon aikana saa ottaa rennosti kun on osaavissa käsissä. 6/5”