Heta Varhia

Kätilö

Polkuni kätilöstä esteettisen alan ammattilaiseksi

Olen työskennellyt kätilönä erikoissairaanhoidossa kymmenen vuoden ajan, minkä lisäksi minulla on kaksi vuotta kokemusta sairaanhoitajana akuuttiosastolla. Esteettinen ala on herättänyt kiinnostukseni jo pitkään, ja tämä kiinnostus vain syveni vuoden 2023 alussa suorittamieni koulutusten myötä.

Koulutus ja jatkuva oppiminen


Esteettisellä alalla aloittaessani olen panostanut jatkuvasti uusiin hoitoihin ja kouluttautumiseen. Uskon vahvasti, että jatkuva oppiminen on avainasemassa, jotta voin tarjota asiakkailleni turvallisesti toteutettuja hoitoja sekä tutkittuja ja luotettavia tuotteita. Kouluttautuminen on minulle ehdottoman tärkeää ammattitaitoni ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Asiakaslähtöinen lähestymistapa ja luonnolliset lopputulokset

Työssäni korostan kokonaisvaltaista näkemystä ja pyrin aina saavuttamaan luonnollisia lopputuloksia. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas yksilönä ja tarjota heille rauhallista sekä huolellista palvelua. Olen omistautunut tarjoamaan hoitoja, jotka eivät ainoastaan paranna ulkonäköä, vaan myös tukevat asiakkaideni hyvinvointia ja itsetuntoa.