Piret mettälä

Skinbeauty vastuulääkäri, silmälääkäri ja silmäkirurgi

Työni monipuolisuus

Olen silmälääkäri ja silmäkirurgi ja toimin Skinbeauty klinikan vastuulääkärinä. Työnkuvani vaihtelee päivittäin, minkä vuoksi joudun pysymään ajan hermoilla ja kehittämään itseäni jatkuvasti. Klinikalla nautin asiakkaan kohtaamisesta, yhteisestä hoitosuunnitelman laatimisesta, toiveiden ja halujen yhdistämisestä ja niiden toteuttamisesta.

Kokemukseni ja erityisosaamiseni

Kasvojen alueen kirurgina yli 10 vuoden kokemuksella koen, että pystyn ajattelemaan laajemmin esteettistä lopputulosta.  Klinikalla jatkan kasvojen kokonaisvaltaisempaa käsittelyä, kuten botuliini-injektiot esteettisiin ja tarvittaessa lääketieteellisiin syihin. Teen myös kaikki täyteainehoitojen poistot eli liuotukset. Repertuaariini kuuluu lisäksi EndyMed laitehoidot, biorevitalisaatio injektiohoidot tehostamaan kudoksen omaa kiinteytymistä ja ihon kuntoutusta. Täyteainehoidot keskikasvojen ja ohimoalueen kohottamiseen piristävät ikääntynyttä ulkonäköä. Konsultaatiot leikkauksiin sopivat myös klinikalla.

Lisätietoa minusta

Olen sosiaalinen ja viihdyn ihmisten parissa. Haluan ajatella positiivisesti ja suhtaudun jokaiseen kunnioittavasti. Palvelen iloisella mielellä, rennolla mutta tarkalla asenteella työn lopputulosta vaalien ja kuunnellen asiakkaan toiveita. Säännölliset Suomen- ja ulkomaan koulutukset takaavat hoidon turvallisuuden ja parhaan laadun.

Alun perin ajattelin tulla näyttelijäksi, teatteriohjaajaksi tai plastiikkakirurgiksi, mutta päädyin korva-nenä-kurkkulääkärin uran kautta silmälääkäriksi. Nyt yhdistän kaikkea mistä nautin: estetiikka, oman työn ohjaaminen ja käsillä tekeminen.

Tulevaisuuden suunitelmat

Tulevaisuudessa haluan kehittyä entisestään esteettisenä kirurgina ja lääkärinä, sekä mahdollisesti kouluttaa ja opettaa alalla Suomessa ja kansainvälisesti.

Elina Lähdetie​

Potilasesimies