Minna Hyppönen

Sairaanhoitaja, Skinbeautyn omistaja

Yli 26 vuoden sairaanhoitajan työkokemus, kiinnostus terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen on innostanut minua opiskelemaan jo 8 vuoden ajan esteettisiä hoitoja.

Esteettiset hoidot kehittyvät huimaa vauhtia ja vuosi vuodelta ymmärretään näistä hoidoista enemmän, joten minulle on tärkeää jatkuva kouluttautuminen ja taitojeni ylläpitäminen.

Säännöllinen ja monipuolinen opiskeluni Suomessa sekä ulkomailla tekee hoidoista sinulle turvallisempia. Työssäni olen tarkka, rauhallinen ja teen vain luonnollisia ja tyylikkäitä lopputuloksia.

Haluan tarjota asukkailleni klinikallani vain tutkittuja ja turvallisia hoitoja ja tuotteita.

Hyvinvointi ja parempi itsetunto ja minäkuva ovat minulle tärkeitä asioita. Hyvillä ja onnistuneilla hoidoilla voimme vahvistaa asiakkaan minäkuvaa. Itse jo aikuisena naisena haluan myös huomioida ja lisätä asiakkaiden ymmärrystä vaihdevuosien vaikutuksesta ihoon ja ikääntymiseen.

Palkitsevaa on pitkät asiakassuhteet, joissa on saavutettu toivottuja tuloksia ja voidaan näitä ylläpitää. Ihanaa on myös huomata asiakkaiden kasvaminen oman ihon asiantuntijoiksi.

Hehkuva ja terve iho vaatii pitkäjänteistä työtä, mutta se myös palkitsee!

Tiesitkö tätä minusta: Olen tehnyt töitä ihonhoidon ja kosmetiikan parissa vuosikausia jo kätilöopintojeni ajalla. Tunnen useimmat kosmetiikkamerkkien tuotteet apteekissa ja tavarataloissa.  Kiinnostukseni kauneuteen on peruja lapsuudesta, jolloin tätini piti kemikaliota.

Osaamisalueeni: Kasvojen pistoshoidot kuten täyteainehoidot ja botuliinihoidot, endymed laitehoidot, mesoterapia ja haastavat iho- ongelmat.

Kiinnostuksen kohteena tulevaisuudessa on laserhoidot  ja miesten esteettiset hoidot ja päänahan hoito (hiusten lähtö). Toivoisin vielä enemmän hyviä hoitokokonaisuuksia vaihdevuosien ja niistä johtuvien ikääntymismuutosten hoitoon.