Esteettiseen ja medikaaliseen ihonhoitoon erikoistunut klinikka Turun keskustassa

Meistä

Esteettiset ja medikaaliset hoidot turvallisesti Turussa

Skinbeauty on esteettisiin ja medikaalisiin ihonhoitoihin erikoistunut yksityisen terveydenhuollon toimintayksikkö & klinikka.

Meidän sydämemme sykkii kauniin ja terveen ihon puolesta, ja perustamisemme ydinajatus on intohimo – intohimo luoda esteettisesti miellyttäviä ja luonnollisia tuloksia, jotka samalla edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Aluehallintoviraston laillistamana yksityisen terveydenhuollon yksikkönä turvallisuus ja luotettavuus ovat toimintamme kulmakiviä, niin palveluiden kuin tuotteiden osalta. Klinikallamme käytetään ainoastaan alan johtavia ja tarkoin valittuja tuotteita, jotka takaavat korkeatasoisen ja tuloksellisen ihonhoidon.

Skinbeautyn palveluihin kuuluu mm. botuliini- ja täyteainehoidot sekä medikaaliset ihonhoidot, kuten Sunekos, Profhilo ja Sculptra. Hoitosuhde alkaa aina veloituksettomalla konsultaatiokäynnillä, jonka pääset varaamaan tästä! Hoitolasta saatavilla myös laadukkaat medikaaliset ihonhoitotuotteet kotiin.  

Lämpimästi tervetuloa klinikalle aloittamaan matka kohti tervettä ja kaunista ihoa!

Injektiohoidot ovat nykyaikainen ratkaisu esteettiseen ihonhoitoon, tarjoten nopeita ja näkyviä tuloksia ikääntymismuutosten hoitamisessa, juonteiden vähentämisessä ja kasvojenpiirteiden korostamisessa. Täyteainehoidot ja botuliinihoidot, yhdistävät tehokkuuden ja näkyvät tulokset.

Medikaalisissa hoidoissa käytetyt laitteet ja ihonhoitotuotteet ovat luokiteltu medikaalisiksi, jolloin niitä saa käyttää vain terveydenhuollon ammattilainen. Medikaalisissa tuotteissa myös raaka-aineiden pitoisuudet ovat vahvempia, mikä tekee niistä tehokkaampia ja tuloksista pitkäkestoisempia.

EndyMed 3DEEP® edistää ihon kiinteytymistä ja kimmoisuutta kohdistetulla radiofrekvenssillä. Tuloksena on välitön, näkyvä ihon kiinteytyminen sekä pitkäaikainen kollageenituotannon lisääntyminen.

Ylläpidä ihosi kauneutta ja terveyttä myös kotona ammattilaisten suosittelemilla ihonhoitotuotteilla. Meiltä löydät kaikki tarvittavat medikaaliset ihonhoitotuotteet päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi.

Skinbeauty - Intohimo ja ammattitaito esteettisiin hoitoihin

Ammattitaitoinen sekä intohimoinen tiimi

Meillä Skinbeautylla työskentelee vain terveydenhuollon koulutuksen saaneita sairaanhoitajia sekä lääkäri, jotka ovat omistautuneet ammattiinsa ja asiakkaidensa hyvinvointiin.

Yksilöllinen hoitosuunnittelu

Jokainen iho on ainutlaatuinen, ja siksi me Skinbeautylla luomme sinulle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman veloituksettoman konsultaatiokäynnin pohjalta.

Henkilökunta

Skinbeautyn henkilökunta koostuu kokeneista terveydenhuollon ammattilaisista, joiden käsissä voit luottaa saavasi paitsi ammattitaitoista, myös huolehtivaa, yksilöllistä ja esteettistä silmää sisältävää palvelua. Laaja osaaminen, jatkuva kouluttautuminen ja intohimo alaa kohtaan varmistaa, että jokainen asiakaskohtaaminen Skinbeautylla on laadukas ja tähtää erinomaisiin tuloksiin. Lämpimästi tervetuloa!

Minna Hyppönen

Kätilö & sairaanhoitaja, omistaja
Lue lisää

Piret Mettälä

Silmätautien erikoislääkäri
Lue lisää

Heta Varhia

Kätilö & sairaanhoitaja
Lue lisää

Asiakaspalautteet

Arvostamme kaikkia saamiamme palautteita ja haluammekin kuulla rehellisesti mitä asiakkaamme ovat palveluistamme mieltä.

“Ammattitaitoista ja miellyttävää hoitoa! Kiitos Minna!”

“Iso kiitos loistavasta palvelusta ja asiantuntijuudesta. Koin, että minua kuunnellaan ja olen tärkeä. Tulen varmasti uudelleen.’’

“Minna osaa hienosti yhdistää omaa asiantuntijuutta ja asiakkaan toiveet, jolloin lopputulos ei voi olla muuta kuin erinomainen. Tämän lisäksi käynnillä saa nauttia Minnan ystävällisyydestä, lämmöstä ja hyvästä huumorintajusta”

“Iho tuntuu heti hehkuvalta ja oli myös kiinnostavaa kuulla rauhassa erilaisista hoidoista. Tulen varmasti uudelleen!”

“Parasta mitä iholleen voi toivoa. Iho näyttää ihanalta ja hoidon aikana saa ottaa rennosti kun on osaavissa käsissä. 6/5”